Kan Bakus - Bar i botiga de vins - Restaurant japonès

 
  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Botiga

Botiga

Botiga

Una de les línies de negoci de Kan Bakus és la seva botiga de vi.

Aquesta no és només un grup de prestatges amb ampolles. És molt més que això. Darrera cada vi, s'amaga un procés de selecció molt personal on la Sònia, sumiller i propietària del local, s'esforça en veure el seu potencial, el com i el perquè pot encaixar amb la demanda dels clients.

Afegint a tot això el fet que Kan Bakus es troba a Igualada, capital de l'Anoia, i que aquesta comarca té molt poca o nul·la tradició vitivinícola, fa que el repte sigui molt més gran: apropar el vi i la cultura que arrossega a tothom, provant de tornar el més inusual a la nostra comarca en un gest cada cop més habitual: gaudir d'un vi en companyia, i poder descobrir cada dia petites coses d'aquest món que ens enriqueixin i ens el facin estimar, com l'estimen totes les persones que s'involucren en la seva producció i comercialització, des del pagès que conrea el raïm a la vinya fins el sumiller que el recomana a la taula.

A banda d'aquest producte estrella per a nosaltres, també disposem d'una àmplia gamma de dolços, caves, champagne, i tota mena de destil·lats (des de Whisky's a Ginebres), amb les millors presentacions i combinacions per a aquestes festes.